Kód: 5

Vepřový bok bez kosti

130 Kč / kg 116,07 Kč bez DPH
Na dotaz

Výsekové maso vhodné pro grilování a pečení, vakuově baleno

Kategorie: Maso
Otevírací doba
Otevírací doba prodejny
každý čtvrtek a pátek vždy od 8:00 - 11:00 a 11:30 - 16:30
Garance
Garance kvality
vakuované čerstvé maso výhradně z vlastního chovu
Odběr
Podniková prodejna
Vlastní podniková prodejna farmářských výrobků v Dlouhé Vsi

Neboli vepřový bůček. Jde o vepřový bok, který se táhne od krku až k pupku, nicméně podél přední nohy je bůček nejlepší. Pokud chcete bůček péct, je dobré využít středovou část i se žebry, na roládu se hodí spíš bůček vykoštěný. Je oblíbený také v asijské kuchyni, kde se obvykle zpracovává i s kůží, která je pokrájená a vypečená do křupava. Kromě zmíněné rolády či křupavých asijských plátků se hodí také na tučnější výpečky, na pečení, na škvaření do francouzského rilletes, škvarky jsou dobré do pomazánky či do bramborových knedlíků se zelím. S velkou oblibou se u nás také udí.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: