T-bone steak je považován za skutečně gurmánskou záležitost. Jeho název je odvozen od hřbetní kosti, která rozděluje dvě svalové partie a svým tvarem připomíná písmeno T. Dva svaly, které T-bone steak tvoří, jsou nízký roštěnec a pravá svíčková. Kromě toho, že T-bone steaky vypadají na grilu i na talíři naprosto fantasticky, můžete se těšit na bohatou chuťovou variaci, kterou nabízí kombinace skvělého Filet mignon a Striploin steaku, to vše ještě podtrhuje kost, která výjimečné chutě patřičně zvýrazní. Z těchto důvodů lze bezesporu říci, že se skutečně jedná o prémiový steak. T-bone steaky se automaticky stávají chloubou každé grilovací párty. Dražší variantou tohoto typu steaku je Porterhouse steak, liší se jen větším podílem pravé svíčkové. My je však tak podrobně nedělíme, a proto u nás máte možnost získat luxusní steak splňující parametry Porterhouse steaku i za cenu T-bone steaku.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.