Otevírací doba prodejny
každý čtvrtek a pátek vždy od 8:00 - 11:00 a 11:30 - 16:30
Garance kvality
vakuované čerstvé maso výhradně z vlastního chovu
Podniková prodejna
Vlastní podniková prodejna farmářských výrobků v Dlouhé Vsi
Nebolí vepřový bůček s kostí. Jde o vepřový bok, který se táhne od krku až k pupku, nicméně podél přední nohy je bůček nejlepší. Pokud chcete bůček péct, je dobré využít středovou část i se žebry, na roládu se hodí spíš bůček vykoštěný. Je oblíbený také v asijské kuchyni, kde se obvykle zpracovává i s kůží, která je pokrájená a vypečená do křupava. Kromě zmíněné rolády či křupavých asijských plátků se hodí také na tučnější výpečky, na pečení, na škvaření do francouzského rilletes, škvarky jsou dobré do pomazánky, či do bramborových knedlíků se zelím. S velkou oblibou se u nás také udí.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář