Kód: 2

Vepřová kotleta bez kosti

189 Kč / kg 168,75 Kč bez DPH
Skladem (>5 kg)

Výsekové maso vhodné na vaření grilování i pečení, vakuově baleno

Kategorie: Maso

Neboli karé, po svíčkové druhá nejlibovější a nejjemnější část vepřového masa, táhne se podél páteře, ale svrchu, začíná za krkovicí, od které se odděluje a v části u kýty z ní zespodu přiléhá panenka. Nejlepší pečeně je lehce prorostlá tukem, při tepelném opracování se tak snadno nevysuší.  Použití:  Klasická selská vepřová pečeně na kmíně s bramborovými knedlíky, či jakákoliv jiná úprava vepřové pečeně pečené vcelku. Po rozporcování na plátky se hodí jako steakové maso k rychlému opečení či na gril, připravíte z ní také velice libové řízky.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: