Marináda s výraznou chutí sušených rajčat. Skvělá nejen na maso, ale také na dochucení omáček a polévek z rajčat.
Milujete Itálii, všechno italské a hlavě italská jídla?
Je těžké říci ne, protože Italové vaří naprosto fantasticky. A stejně tak fantastická je i tahle italská tekutá marináda. Jen když k ní přičichnete, ucítíte Itálii, a to ani nemusíte vytáhnout paty z vaší vlastní kuchyně.
Tekutá marináda Italia voní krásně po oreganu a sušených vyzrálých rajčátkách. Když marinádu ochutnáte, jako první na jazyku skutečně ucítíte sladkost sušených rajčátek, které marinádu zároveň s červenou paprikou krásně zabarvují do křiklavě červené barvy. Druhým chuťovým komponentem, který se po sušených rajčatech z marinády vyloupne, je sušený česnek a vzápětí vás vzadu na patře jemně zašimrá černý pepř a špetka mletého chilli.
Marináda se skvěle hodí na drůbeží a vepřové maso.
Co vám ale už nikdo neřekne je to, že je naprosto fantastická na ochucení jakýchkoli omáček a polévek z rajčat. Takové boloňské omáčce dodá úžasný šmrnc a pomodoro omáčku na těstoviny či jako základ na pizzu povznese na nejvyšší level.
Pokračovat by se dalo dál a dál, ale co vám budeme povídat! Až ochutnáte, budete sami moc dobře vědět, o čem mluvíme.
Arrivederci e buon gusto, amici!
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.